Nyheter

Här presenterar vi nyheter om oss och vårt ServiceMind Index. Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår Facebooksida och gillar den. 
Den hittar du här>>>


 

Den 2-4 februari deltar vi på Sjömässan som arrangeras av Svensk Cater. Vi kommer att föreläsa under temat "Öka servicegraden" vid tre tillfällen och delta på mässan som äger rum på bildäcket. Ska bli otroligt roligt och spännande att träffa så många från restaurangbranschen och höra hur de arbetar med service.

Äntligen en artikel som uppmärksammar servicens betydelse och inte bara maten. Minst 80 procent av köpupplevelsen är hur man blir bemött, källa: ServiceMind Index mätning, nästan 1000 respondenter.

Vi undrar åter igen och ställer frågan "Varför lägger man inte mer resurser på service?". Läs artikeln här!

Vi vet av flera undersökningar* att minst 70 procent av köpupplevelsen baseras på hur kunderna känner att de har blivit behandlade, (*källa: McKinsey och ServiceMind Index undersökning).

Ha bättre koll på vad kunderna tycker om ert bemötande och service och hur du får nöjdare kunder!

ServiceMind Index ger dig möjligheten att på ett enkelt sätt ha koll på vad kunderna tycker om din service och hur du kan utveckla din personal i ert bemötande. 

Prova fritt 1 månad -  kontakta oss för mer information. 

Hallå där Edvin!
Edvin Berglund, restaurangchef på Havsvidden resort på norra Åland och som mäter personalens och verksamhetens servicegrad svarar på några frågor.

Vad överraskar dig med verktyget ServiceMind Index?

 - Det blev en väckarklocka att alla gäster kan bedöma en. Man blir mycket mer medveten om servicens betydelse och att man kan mäta servicen så detaljerat.

Vilken insikt tycker du att verktyget ger dig?

- Serviceupplevelsen är utifrån gästens perspektiv och inte utifrån vår uppfattning och känsla som jobbar på Havsvidden. 

Vad tycker du är den största nyttan att mäta servicegraden?

- Utan ServiceMind Index skulle jag aldrig tänkt tillbaka på vad som gick snett och dragit lärdom av det. Jag kan nu rätta till det eftersom jag blir medveten om vad mina gäster har upplevt och jag får ett helhetsperspektiv.

Tack Företagsuniversitet för en väl arrangerad dag med intressanta och inspirerande talare, god mat och fantastisk konferencier, Tilde de Paula Eby.

ServiceMind Index var en av de inbjudna talarna. Det var spännande och roligt att få vara en av talarna i ett så otroligt viktig och avgörande ämne. Och det finns många perspektiv hur vi som arbetar med service kan bli bättre på service. Hur kan man bemöta kritik, kundbemötande i den digitala transformationen, hur man kan sänka farten utan att tappa tempo och mycket mer. 

Så här skrev man på Företagsuniversitets blogg om ServiceMind Index's föreläsning.